Nieuws

18/8 Wegens het slechte weer Melun uitgesteld naar maandag.

16/8 wederom word slecht weer voorspeld voor morgen zaterdag, dus weer een dag later inkorven en lossen zondag voor de halve fond. Het weer heeft dit jaar toch wel wat voor problemen gezorgd. Nochtans is in het voorjaar een mooie zomer voorspeld. Misschien krijgen we nog een goeie nazomer.

25/7 Ik verwacht voor volgend weekeind dat de duiven weer 2 nachten mand zullen krijgen. Het weer voor zaterdag en zondag ziet er niet goed uit de warmte zal dan wel weg gespoeld zijn. Bij maandag lossing geen miserie meer van Tomorrowland dan is die ellende voorbij.

22/7 Zoals verwacht een beetje problemen bij het vallen van de duiven en moeilijkheden bij het binnenkomen en dan nog westenwind alles zowat in het nadeel waar ik woon. Toen de duiven van Chevrainvilliers thuiskwamen daverde de ramen op het duivenhok van de bas muziek, Je voelde de grond onder de voeten trillen, de papiersnippers en de slingers vlogen ons om de oren. En de helicopters maakten nog meer lawaai dan de muziek. Nog 1 weekeind te gaan man man man miserie miserie. (Joepie Tomorrowland). Als de wind nu uit het noorden of het oosten zou waaien hebben wij minder last van het lawaai, maar we hebben het niet te kiezen hé.

19/7 Het is weer zover!! twee weekends Tomorrowland in Boom. Het is bijna aan mijn achter deur, een 150 meter bij ons vandaan. Het zal weer bonke bonke zijn de miserie kan weer beginnen. Als morgen de duiven arriveren van de vlucht hangen er slingers in de bomen van de avond ervoor die ze omhoog knallen. Komt er nog bij als ze in de namiddag thuis komen krijgen ze er nog een hels lawaai bij. Zo zal dat het hele weekeinde zijn en ook nog het volgende weekeind. Ook nog ganse dagen die helicopters die laag over onze huizen vliegen man man miserie miserie.

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.